Web Analytics Made Easy - Statcounter

براساس قراردادی که میان شرکت تولیدی نیرو محرکه ایران خودرو و سازمان حفاظت محیط زیست به امضا رسید، به منظور تجهیز محیط بانان کشور، هزار و ۲۰۰ دستگاه موتور سیکلت تولید و در اختیار این سازمان قرار خواهد گرفت.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل ازایکوپرس- در مراسمی که با حضور رییس سازمان حفاظت محیط زیست و فرمانده یگان حفاظت محیط زیست این سازمان برگزار شد، اصغر دانشیان، معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست، ایران خودرو را شرکتی بسیار بزرگ و با قدمت و سابقه ای طولانی خواند و افزود: برخورداری از خدمات پس از فروش مناسب، یکی دیگر از دلایلی بود که موجب شد تا ترغیب شویم از میان چهار کارخانه تولید موتورسیکلت، ایران خودرو را انتخاب کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: موتورسیکلت های تولیدی گروه صنعتی ایران خودرو در بازدید کارشناسان انتظامی و محیط زیست از منظر کمی و کیفی مورد تایید قرار گرفته اند.
وی عنوان کرد: با استفاده از این موتورسیکلت ها، مناطق چهارگانه محیط زیست برای شکارچیان نا امن خواهد شد؛ تا پیش از این محیط بانان به دلیل عدم برخورداری از وسایل نقلیه مناسب، قادر به تردد در برخی از مناطق تحت حفاظت نبودند که با واگذاری موتورسیکلت‌ها، این امکان فراهم خواهد شد.
در حاشیه این مراسم، محمدرضا شاکرین، مدیرعامل شرکت تولیدی نیرو محرکه ایران خودرو، با تاکید بر این‌که موتور سیکلت انژکتور نامی QM۲۴۹ از نظر فنی در میان محصولات مشابه تولید کنندگان سطح کشور از کیفیت بالایی برخوردار است، گفت: این پروژه با تاکید مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو، در شرکت تولیدی نیرو محرکه به عنوان یک پروژه مستقل تعریف و در حال انجام مراحل تولید است.
وی ضمن ابراز امیدواری از اجرای کامل قرارداد ظرف مدت دو ماه، بیان کرد: این موتور سیکلت چند منظوره از نوع آفرود است که در شهر نیز قابل استفاده است. حجم موتور این محصول ۲۵۰ سی سی بوده و استاندارد آلایندگی یورو چهار را پاس می کند. حداکثر سرعت این موتور سیکلت ۱۰۷ کیلومتر و توان اصلی آن حدود ۲۰ اسب بخار است.
مدیرعامل شرکت تولیدی نیرو محرکه ایران خودرو تصریح کرد: برخی از امکاناتی که برای این محصول در نظر گرفته شده در راستای رفاه و ایمنی محیط بانان بوده و در قیمت نهایی محصول لحاظ نشده است، برخورداری از ردیاب، باک ذخیره پنج لیتری بنزین، محافظ دست برای جلوگیری از فشار کمتر بر روی بدن راکب در زمان عبور از مناطق صعب العبور و... را در جمله این تجهیزات و امکانات قرار داد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: حفاظت محیط زیست موتور سیکلت محیط بانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۷۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم

حسینی گفت: آمار‌ها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حلیا سادات حسینی، در چهارمین روز از هفته زمین پاک و در مراسم پیاده روی خانوادگی و پاکسازی، در تفرجگاه نرجس خاتون در منطقه ۱۵ در جمع فعالین محیط زیست به اهمیت و مشارکت مردم در قبال کاهش پلاستیک و نجات زمین و حفظ آن برای نسل‌های آینده اشاره کرد.

وی به معضلات محیط زیستی که منجر به عدم داشتن زمینی پاک می‌شود اشاره کرد و افزود: عواملی، چون توسعه شهرها، افزایش جمعیت، توسعه نامتقارن و عدم رعایت عدالت محوری در توسعه شهرها، منجر به بروز معضلات متفاوت و گریبان گیر زمین می‌شود.

حسینی در ادامه گفت: آمار‌ها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم؛ لذا می‌بایست حفاظت از خاک را به معنای واقعی جدی بگیریم و به مواردی، چون نقاط انفصال فاضلاب‌ها، استفاده از گیاهان بومی، مصرف آب‌های زیرزمینی، کاشت گیاهان همسو و هم جهت با شرایط اقلیمی توجه ویژه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم خاک حاصلخیز و پویا را حفظ کنیم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه به پاکسازی طبیعت اشاره کرد و گفت: در هفته زمین پاک و با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، قصد داریم با انجام کار‌های نمادین این هفته را مهم جلوه بدهیم و حساسیت را در بدنه شهروندان ایجاد کنیم تا نسبت به محیط زیست پیرامون خود و حفظ زمین پاک، دغدغه‌مند شوند.

وی در پایان به موضوع فرهنگ سازی و توانمند سازی شهروندان اشاره کرد و افزود: آمار‌ها نشان می‌دهد که ۶ درصد از آلایندگی کره زمین مربوط به استفاده از صنایع شیمیایی و پلیمری است که منجر به تولید پلاستیک می‌شود. امیدواریم در آینده با فرهنگ سازی و دغدغه‌مند کردن شهروندان نسبت به کاهش مصرف پلاستیک و حفظ محیط زیست، شاهد هیچ نوع آلایندگی که حیات خاک را به خطر می‌اندازد نباشیم.

دیگر خبرها

  • ۳۱۰ نفر در حوادث مربوط به موتورسیکلت در شهر مشهد جان باختند
  • درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • توقیف ۲۰ خودرو تخلیه غیرمجاز نخاله‌های ساختمانی در پردیس
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله | مقاومت محیط‌ بانی در برابر اقدام غیر قانونی میراث فرهنگی | توضیحات فرمانده یگان محافت محیط زیست
  • توقیف ۲۰ خودرو متخلف تخلیه غیرمجاز نخاله‌های ساختمانی در پردیس
  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است
  • حل مشکلات انتقال آب به دریاچه ارومیه
  • جنجال در منطقه میانکاله؛ ممانعت محیط بانان از ورود مصالح ساختمانی